Haenen Muziek op de Koningin Julianalaan 310 in Voorburg heeft (al bijna 40 jaar!) naast een uitgebreide collectie muziekinstrumenten, bladmuziek en accessoires ook een enorm grote muziekschool met inmiddels al zo’n 400 leerlingen die hier privé en duolessen volgen op piano, gitaar, basgitaar, keyboard, zang (populair, klassiek en musical) ukelele, singer-songwriter en diverse blaasinstrumenten.
Allemaal gediplomeerde en enthousiaste leerkrachten geven hier iedere dag, avond en op zaterdag les en organiseren leuke workshops.

Een van deze leerkrachten, de Spaanse Ximo Sirera, afgestudeerd conservatorium in Madrid, Berkeley USA en Den Haag met diverse masters, geeft op de zaterdag 14 september in de Franse Kerk tijdens het Huygens Festival een gratis workshop ukelele! Een van de meest populaire instrumenten van nu én een instrument wat gemakkelijk te bespelen is.
Al na één workshop kun je gegarandeerd een aantal liedjes spelen, ook al heb je nog nooit een instrument bespeeld.
Ximo leert je alles over de verschillende ukeleles en leert je melodieën én akkoorden te spelen.
Schrijf je in voor deze workshop door middel van de ticket optie op de website van het Huygens Festival of via Haenen Muziek (070-3863867 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en ervaar hóe leuk het is om een instrument te bespelen.
Ukeleles en lesmateriaal worden door Haenen Muziek verzorgd.
De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.