Prima Vista bestaat uit drie Voorburgse jonge musici, violiste Dasha Serck (16), pianist Eran Heymann (15) en klarinettist Tijmen Weijermars (15).

Sinds januari 2018 spelen zij samen en worden zij begeleid door klarinettist Rani Heymann (Amaryllis Ensemble) en verbonden aan muziekschool ICE (International Center for Ensembles).

Dasha begon op 6-jarige leeftijd met vioolles bij docente Valentina Punshina en heeft sinds vorig jaar les van Julia Dinnerstein. Zij speelt al jaren bij Viotta jeugdorkesten en is regelmatig concertmeester geweest.
In 2018 is Dasha aangenomen bij het Utrechtse AMT,  Academie Muzikaal Talent. Zij houdt van optreden en speelt, naast met orkest, kamermuziek en solo, ook op concoursen. In 2017 won ze de eerste prijs op het Florence Concours en ze is twee keer eerste geworden op het Muziekconcours Amstelveen. Dasha's muzikale droom is om te soleren bij een orkest.
Afgelopen mei 2019 zijn Tijmen en Dasha afgereisd naar Samara, Rusland, om daar concerten te geven, solo en met jonge Russische musici. Ze vonden het een zeer mooie en ook zeer leerzame ervaring.

Eran’s liefde voor de piano begon op zeer jonge leeftijd en is tot de dag van vandaag nog even sterk aanwezig. Hij begon met pianospelen op zijn vierde en heeft altijd les gehad van zijn oom, concertpianist Uzi Heymann. Sinds zijn 8e treedt hij regelmatig op als solist en kamermuziek pianist bij verschillende klassieke concerten. Het repertoire dat hij speelt is gevarieerd, van klassieke tot moderne stukken en van solo- tot kamermuziek.
In 2018 en 2019 heeft hij deelgenomen in het Primavera Pianisitica muziekfestival in provincie Antwerpen, België. Hij heeft er een concert gegeven en masterclasses gevolgd bij de pianisten Michal Tal,Yuval Admony, Michael Wladkowski en Agathe Leimoni. In 2018 heeft Eran de speciale Huygens prijs in de Open Podium Talentenloods competitie gewonnen in Voorburg.
Naast privélessen maakt hij sinds 2014 deel uit van het Internationale Centrum voor Ensembles, ofwel ICE, waar hij wekelijkse ensemble-lessen volgt, en tweemaal per jaar in vier ensembles als pianist en ook als zanger optreedt. Als zanger neemt hij deel aan de ASH Community Choir.

Tijmen koos op 5-jarige leeftijd voor de klarinet. Het instrument dat de partij van de kat uit ‘Peter en de Wolf’ van Sergey Prokofjev speelt, vond hij het mooiste klinken. Hij heeft onder meer les gehad van Wouter van Diepen en Annette Schenk. Sinds maart 2019 heeft Tijmen les van Bart de Kater (Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet). Bart de Kater is docent aan de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met ingang van september 2019 is Tijmen daar aangenomen.
Het eerste jeugdensemble waar hij in speelde was het Hadriani Quartet, met de violisten Dasha en Daniil Serck en cellist Simon Bleichrodt. In 2016 heeft dit kwartet deelgenomen aan het jeugdmuziekfestival in Konstancin-Jeziorna in Polen. Tijmen heeft jarenlang bij de jeugdorkesten van Viotta gespeeld en nadien bij het Rotterdamse YTO o.l.v. Mikhail Zemtsov.