Interactieve jeugdvoorstelling "Met opa door Europa" - 't hART

Interactief kinder concertprogramma ‘Met opa door Europa’ van Muziek&Theater ’t hART in Voorburg is speciaal ontwikkeld voor de 11de editie van het Huygensfestival. Het is een spannende muzikale tijdsreis die een brug slaat tussen diverse stijlen en culturen binnen Europa. Er zal muziek klinken van liefst 11 Europese landen, zowel klassiek als musicals, sprookjes- en tekenfilmmuziek, dansmuziek en kinderliederen. Het is samen leren, zingen en lachen. En… zoals altijd bij ’t hART kunnen de kinderen ook leuke prijzen winnen! De voorstelling is geschikt voor iedereen tussen 4 en 140 jaar.

Adelia Askarova (orgel) heeft meerdere internationale prijzen binnengehaald. Haar Nederlands debuut vond in 2004 plaats in de Waalse Kerk te Den Haag. Op 19-jarige leeftijd mocht zij een solo-CD opnemen op het legendarisch Garrels-orgel in de Grote Kerk te Maassluis. Adelia voltooide haar studie aan het Tjaikovski Staatsconservatorium in Moskou met een scriptie over organist Feike Asma. In 2015 werd haar boek over Feike Asma en het Nederlands orgelbouw in Moskou gepubliceerd.

Nadia Askarova (piano) is Cum Laude afgestudeerd aan de Gnessin’s Muziekacademie te Moskou en volgde daar nog een Postdoctorale studie. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag behaalde ze haar Master voor piano en historische klavieren. Zij is Eerste Prijs winnares van drie prestigieuze internationale Piano Concoursen.

Het zussenduo Askarova staat bekend om hun muziektheaterproducties voor kinderen en volwassenen.

Datum en starttijd: 
zaterdag, september 8, 2018 - 10:30 t/m 11:30

Locatie

Locatie Adres
Franse Kerk, Voorburg
Franse Kerkstraat 24
2271 CN Voorburg

Nieuwsbrief

Stay informed on our latest news!

CAPTCHA
Dit is een anti-spam test. Vul svp de weergegeven code in om het formulier te kunnen verzenden.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Abonneren op Huygens Festival Voorburg newsletter feed