Diverse ensembles Open Monumentendag

Diverse ensembles zullen op Open Monumentendag voor u spelen in de verschillende publiek toegankelijke monumenten en winkels in het Huygenskwartier.

Winkel Tijden Artiest
Signia Damesmode 11.00 - 11.30 Signia Dames mode ontvangt het duo Classic Time op bestaande uit Casper Bleichrodt (13) speelt fagot en Tijmen Weijermars (13) speelt klarinet. Zij spelen van Beethoven het 1ste duet voor klarinet en fagot.
Silvana Senff Women 12.00 - 12.30 Silvana Senff Women viert dit jaar met stijlvolle kleding haar eerste lustrum. Een mooie gelegenheid om Wanderlust op te laten treden. Wanderlust bestaat zes jaar en wordt gevormd door het duo Sam van Poelgeest (19) en Casper van Eijk (19) die allebei aan de TU Delft studeren. Wanderlust brengt akoestische covers.
Brasserie Aangenaam 13.00 - 13.30 Bij Brasserie Aangenaam kunt u naast al het lekkers op de menukaart genieten van de muzikale klanken van het tweede optreden van Wanderlust. Wanderlust bestaat zes jaar en wordt gevormd door het duo Sam van Poelgeest (19) en Casper van Eijk (19) die allebei aan de TU Delft studeren. Wanderlust brengt akoestische covers.
In de Wolken 13.00 - 13.30 In de kinderboekenwinkel In de Wolken waant u zich echt in de wolken bij het optreden van het duo 2D bestaande uit de 14-jarige tweeling Dasha en Daniil. Ze spelen beide in zowel in Viotta Jeugd Sinfonietta (waarvan Dasha de concertmeester is) als in het Viotta Symfonieorkest. Daniil speelt naast viool ook gitaar. Als duo 2D zullen zij “Stairway to Heaven” uitvoeren. Vergeet vooral niet naar het prachtige monumentale plafond bij In de Wolken te kijken; weliswaar in 2D, maar u waant zich in 3D!
 
t Warme Bakkertje 13.00 - 13.30 Geniet bij ’t Warme Bakkertje van een kop koffie of thee met heerlijk gebak of taart van de klanken van Selena Hilgersom (14) en Saskia Attema (14) op viool. Zij spelen beide bij Viotta Jeugd Sinfonietta; Selana als aanvoerder van de derde violen en Saskia als aanvoerder van de tweede violen. Zij zullen Canon in D voor viool van Pachelbel ten gehore brengen.
Undici 13.30 - 14.00 Undici is een damesmodezaak met in hoofdzaak Nederlandse merken met een mooie keuze in zakelijke en vrijetijdskleding. Marin Pols (22), die 2 september jongstleden de Rijswijk Talent Award heeft gewonnen, zal met haar gitaar en zang 30 minuten optreden. Dat is twee minuten langer dan de optelsom van Undici en haar zusje Diciasette op nummer 17. Maar vandaag dus op Herenstraat nummer 11!
Choices Damesmode 13.45 - 14.15 Een uitstekende keuze om bij Choices Damesmode voor damesmode, accessoires en lifestyle te luisteren naar het tweede optreden van het duo 2D bestaande uit de 14-jarige tweeling Dasha en Daniil. Ze spelen beide in zowel in Viotta Jeugd Sinfonietta (waarvan Dasha de concertmeester is) als in het Viotta Symfonieorkest. Daniil speelt naast viool ook gitaar. Als duo 2D zullen zij “Stairway to Heaven” uitvoeren.
Forum Art 13.45 - 14.15 Bij Galerie & Kunstuitleen Forum Art treft u normaal gesproken schilderijen, grafiek, beelden en glaswerk aan, maar tijdens het Huygens Muziek Festival zullen Selena Hilgersom (14) en Saskia Attema (14) Canon in D voor viool van Pachelbel voor de tweede keer vandaag ten gehore brengen. Zij spelen beide bij Viotta Jeugd Sinfonietta; Selana als aanvoerder van de derde violen en Saskia als aanvoerder van de tweede violen.
Kunstcentrum Brugman 14.15 - 14.45 Kunstcentrum Brugman is in het Huygenskwartier de plek voor teken- en kunstschilderbenodigheden, teken- en schildercursussen en exposities. Bij Kunstcentrum Brugman treedt het duo Classic Time op bestaande uit Casper Bleichrodt (13) speelt fagot en Tijmen Weijermars (13) speelt klarinet. Zij spelen van Beethoven het 1ste duet voor klarinet en fagot.
Undine Lederwaren 15.00 - 15.30 Undine Lederwaren is dé lederwarenspecialist van het Huygenskwartier Voorburg met tassen, koffers, riemen, handschoenen, paraplu’s en accessoires. Een mooie plek voor het duo Classic Time bestaande uit uit Casper Bleichrodt (13) speelt fagot en Tijmen Weijermars (13) speelt klarinet. Zij spelen van Beethoven het 1ste duet voor klarinet en fagot.
Somerset House 15.00 - 15.30 ‘Kom binnen als u graag buiten bent’ is de slogan van Somerset House waar u een keur aan zaken vindt voor het echte landelijk leven. Een bezoek meer dan waard! En als u dan toch binnen bent, geniet dan van Marin Pols (22) die met haar gitaar en haar stem u nog meer in de landelijke stemming van Somerset House zal weten te brengen. Marin heeft 2 september jongstleden de Rijswijk Talent Award gewonnen.
Kunstcentrum Brugman 15.15 - 15.45 Kunstcentrum Brugman is in het Huygenskwartier de plek voor teken- en kunstschilderbenodigheden, teken- en schildercursussen en exposities. Hier zal de Voorburgse Marijke van Gennip-Reef (70) haar pianospel laten horen.

 

Datum en starttijd: 
zaterdag, september 9, 2017 - 12:00 t/m 16:00

Locatie

Locatie Adres
Huygenskwartier, Voorburg
Herenstraat 119
2271 CD Voorburg

Nieuwsbrief

Stay informed on our latest news!

CAPTCHA
Dit is een anti-spam test. Vul svp de weergegeven code in om het formulier te kunnen verzenden.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Abonneren op Huygens Festival Voorburg newsletter feed