In de Bibliotheek in Voorburg gaat woensdag, in besloten kring, de prijsuitreiking plaatsvinden van de creatiewedstrijd ‘Für Elise’ die in het kader van het Huygens Festival is gehouden.

Klik hier voor de speurtocht.

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september vindt dat festival plaats in het Huygenskwartier.  Met het gratis toegankelijke festival wordt klassieke muziek onder de aandacht gebracht en breed toegankelijk gemaakt voor het publiek.De ingezonden kunstwerken zullen vanaf donderdag 10 september worden getoond in de etalages van verschillende winkels in het Huygenskwartier in Voorburg.

Naast elk kunstwerk staat een letter, verzamel ze alle 12, schrijf ze op een briefje en met een beetje puzzelen vindt u de oplossing. Op zaterdag 12 september kan men met het goede antwoord een kleinigheidje halen bij het informatiepunt van het Huygens Festival in Fotogalerie  BW5, Zwartepad 5 in Voorburg.

Deze wedstrijd ‘Hoe zie jij Elise als je naar ‘Für Elise’ luistert?’ organiseert het Huygens Festival samen met de Mobiele Kunstbrigade, Lionsclub Voorburg Prinses Marianne, Theater ’t hART en het Ondernemersfonds Huygenskwartier. De jury bestaat uit: Jobine Siekman (artistiek leider Huygens Festival), kunstenares Marianne Blokland, filmer en duizendpoot Ab Smit en D66-gemeenteraadslid Charlotte Bos. Silvana Senff lid van de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne én ondernemer in het Huygenskwartier is juryvoorzitter. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit het Huygenskwartier, te weten: Just Kidding, In de Wolken, Brugman tekenspullen, Undine Lederwaren en Silvana Senff Women.